Eclipse!

Var på bio i Gävle, i Torsdags, på Eclipse. Den är jätte bra, tycker jag då ;) var där med Syrran, Gabbi och Andreas. Tack för dagen Btw :) vi åt före på American pizza place, tror jag det hette?
Till filmen Delade jag och Gabbi på en Stor popcorn, och drack en varsin JÄTTE cola xD Haha, vi blev värsta kissnödiga efter, (i alla fall jag o Gabbi ) då gick vi till station, men då kostade det pengar att gå på toa! ;O Gabbi provade med en femma, men den gick fan inte i! vi vänta ett tag. då kom en tjej, och bara liksom stoppa i en femma, och gick in (vafan?) sen provade vi efter henne, då gick det helt plötsligt x'D cp toa :P

aja, vi kom väl hem vid typ åtta eller nå, för tåget var försenat >.< snacka om att vi hade kul på tåget hem ;D Jag o Gabbi var helt flum, fatta inte varför, men Andreas blev värsta irriterad... Men vi lyckas smitta Lollo lite ;)

Det var en bra dag i alla fall :) ska köpa filmen när den kommer ut, jag håller på att läsa sista bocken, och jag säger bara att den är INTE förutsägbar! höhö, rekomenderar att läsa dom! ;)


får väl bli den enda bilden jag knäppte xD (sorry)

På tåget hem ;)

Ses!

RSS 2.0