hej :)

kom inte på nån rubrik :) Men sitter på skolan nu, och slutar tidigare idag ;D Ska på dans ikväll med Linn, så vi får se om jag anmäler mig :)  Helgen blir det Furuvik med bästaste bästa Gabbsan! <3 fan vi ska ha kul! right? ;) längtar!

nyfiken

Jag vill gärna veta hur många det är som läser min blogg :) kom(m)entera i så fall! och jag skrev så för jag visste inte hur det stavades ;)

Grab a snickers!

det är bra att äta Snickers för frukost! NÄ! men det skiter man väl i ;)

Första veckan har varit asuuum! fast det känns som man har gått i skolan as länge! för mig i alla fall.. Men det rullar på! Och på Tisdag eller Måndag så får vi kameror! ASUUUUUM! Fast då måste man ju i och för sig få avtalet, påskrivet ;) men det fixar man ju :P

I Onsdags så åkte jag hem, eftersom jag skulle på introduktions kurs, på Driver! Så nu får jag börja övningsköra! Nu får ni passa er! ;) Fast mamma och pappa måste ju i och för sig vara hemma då... Dom är typ i Sundsvall? eller nå? Och fråga INTE vad dom skulle göra för det vet jag inte xD Pappa skulle väl på Trav och sen skulle dom på typ fest? tror jag ;) Bra att du har koll!

Jag hoppas att det blir lite fler inlägg från mig, men det är inte så lätt när man Går i skola i Gävle vettu ;) men nu ska vi få kameror så jag kankse använder den lite mer nu när det typ ingår :P

Nu ska jag inte uppehålla er nå mer, För nu ska jag spela tetris battle!

(Har ingen kul bild så det sket sig...)

88 dagar kvar..

Japp, nu äre bara 88 dagar kvar till Sara Lindecrantz ska på bio igen! :D vilken film? Breaking dawn såklart! spelar ingen roll om nån följer med eller inte jag SKA på premiären ;) Men jag tror nog Louise Lindecrantz och Gabriella Frisk följer med ;)

Jag saknar dig!




Igår tittade jag på filmen "jag saknar dig" på bio, med Louise, Gabbi och Jack. Jag grina typ halva filmen, men den var såååå bra! Jag vill se den igen! så bra var den xD

Efter bion igår så gick vi till Max och jag åt nuggets, och sen glass. Och Gabbi åt två glassar xD Men hon åt ingen mat i stället :P

Jag måste packa idag... för i morgon åker jag till Sanviken! Jag är fett nervös inför skolan just nu... men det kommer säkert gå bra när jag väl kommer dit. Men stackars Linn på vägen dit xD Fast jag antar att vi är rätt lika, på det sättet, men är man kusiner så är man ;)

Slingooor!

Kattis färgade slingor på mig i går :D det blev asbra! är nöjd. för en gångs skull så har jag gjort nå med håret xD

Jag och Gabbi har ränt på stan i typ 3 dagar på raken eller nå ;) men det finns typ inte så mycket att göra... I Tisdags så skjutsade Gabbi ner mig till tandläkar'N och dom sa att jag skulle laga ett hål på torsdag (idag) så då åkte vi ner idag också :) Först gick vi en sväng, sen gick vi till tandläkar'n och jag fick lite bedövning, sen så tog det evigheter för dom att komma tillbaka! vi satt (låg) och vänta typ en kvart... Men dom kom tillslut, och i slutet när hon borra så gjorde det ont för det ilade i hela tanden... Men det gick bra tillslut :)

Efter det så gick vi runt lite på stan :)  Sen började det regna -.- Men Gabbi skulle till frisörn vid fyra så det hann lungna ner sig lite. Gabbi klippte bara topparna, och det blev Jättefint!

Igår åkte vi ner till Bollnäs en sväng på kvällen, och vi träffade Lisa och Görti där :) sen åkte vi hem till Lisa och spelade kort! till typ halv ett... sen skulle vi åka hem :) Trevligt trevligt!

snart äre skola! Jag är fett nervös eftersom jag ska gå ända borta i Gävle! xD det kankse inte är så långt för vissa, men det är långt nog tycker jag. Spännande sörru! ;) Jag ska bli bättre på att blogga överhuvudtaget, och bli bättre på att lägga in bilder....


Före


Efter :)


Header! :D

har fixat header nu ja ;)  men om ni inte ser den så tryck F5 så kommer den nog fram:)


depp varning...

Har inte gjort ett piss idag... Känner mig ensam, vill ha nån att dela hela mitt liv med, nån att dela min kärlek med, vill ha nån  nära, och att det ska kännas bra!

Kan inte hjälpa det, men det känns som mit liv suger just nu

meeeeeeeen!

asso jag har gjort typ 3 headers nu, som jag blir nöjd med, sen blir dom bara så små! hur gör man då, för att dom ska bli lika stora som man gör dom från början!?

säkert jag som bara är dålig! men jag vill gärna ha hjälp...

Pringles!

Sitter här och käkar pringels ja! bara så ni vet ;) 

Nej men jag ska ladda upp lite bilder sen Harsa :) orkar inte skriva så mycket :P Men bilder kommer, och header också, ska ni se ;)


Harsa!

Är i harsa nu då, på familjevecka ;) vi kom hit i går, och jag sov asdåligt inatt! Menmen...
Jag och "kakan" (Jennifer) Sitter och nördar lite nu :P

Vi har fiskat, och jag fick faktiskt en fisk! men den fick vi slänga i igen eftersom den var för liten.... men jag fick en! glöm inte det! xD lägger in lite bilder senare :) Orkar inte blogga nu (a) Snart blire korvgrillning!! fast vi åt nyss, så jag orkar nog inte det :P  Men som sagt så lägger jag in bilder, Hörs hej!


RSS 2.0