If you really want more!



hei hei C:

Slutade tidigt idag igen ;) ikväll ska jag på dans, töfft! nej, men det ska bli roligt, bara det att jag inte kommer ihåg ett bajs utav dansen som vi höll på med :/ vi får väl hoppas att jag hänger med i alla fall :P

I morgon har vi idrott -.- det är fett jobbigt för man m,åste åka buss till dit vi ska vara... tur att man har gymnasiekort ;D känns inte riktigt som att jag går på gymnasiet... känns bara som om jag fortfarande går i nian typ, fast med nytt folk xD och ny skola... och lite nya lektioner.. och nya tider.. Men skit samma!

jag är trööööööööt, och jag missar true tallent i kväll också... jag ar för mig att det var ikväll i alla fall, kommer inte hem förrän vid halv 10 eller nå, och då ska jag duscha, sen blir det nog natta för min del :)

Längtar tills jag kommer hem i helgen för då  kankse jag ska övningsköra igen :D det var fett kul ju! när man väl kom in i det, fast jag har ju bara gjort det en gång men ändå ;)



Bjussar på en bild som jag knäppte igår :)

Furuvik!



BILDBOMB! (ni får leva med att bilderna blev små för det blev konstigt när jag förhandsgranskade, och jag orkar verkligen inte göra om!)

haha men det beskriver min Lördag ;) utom det att vi åt på mc Donalds innan vi åkte hem :)

Petter och September var asbra! lite besviken på att dom inte sjöng "längesen" bara.

Hade jätte kul! och jag hoppas att min choklad är kvar där hemma! Att det inte är några som har ätit upp den :P  Haha ;)

SKA bli bättre på att blogga :)

RSS 2.0